Supportlinks

Alle tools om te beginnen

Jezelf begeven in de wereld van beleggen en het doen van investeringen kan soms best een opgave zijn. Maar al te vaak zien we voorkomen dat beleggers uitkomen bij platformen die niet betrouwbaar worden geacht. Daarom wordt ons vaak de vraag gesteld: MoneyTalks, welke platformen raden jullie aan, waar kan ik veilig mijn assets (aandelen, crypto of edelmetalen) kopen? Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de diensten die we zelf al jaren gebruiken.

Wil je onssupporten, dan kun je onderstaande links gebruiken. De onderstaande speciale acties gelden alleen via de onderstaande links en zijn vaak tijdelijk. Uiteraard mag je deze wel doorsturen naar vrienden of familie. Het gaat om zogenaamde affiliate links. Dit houdt in dat we hiervoor een kleine vergoeding ontvangen. Jij betaalt niks extra's en krijgt in de meeste gevallen zelfs meer als je via mij komt. Super bedankt alvast! Hierdoor kunnen we gratis content blijven aanbieden van het hoogst haalbare niveau voor jou en vele andere geïnteresseerden. 
nullAlle tools om te beginnen

Jezelf begeven in de wereld van beleggen en het doen van investeringen kan soms best een opgave zijn. Maar al te vaak zien we voorkomen dat beleggers uitkomen bij platformen die niet betrouwbaar worden geacht. Daarom wordt mij vaak de vraag gesteld: MoneyTalks, welke platformen raden jullie aan, waar kan ik veilig mijn assets (aandelen, crypto of edelmetalen) kopen? Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de diensten die we zelf al jaren gebruiken.


Wil je ons supporten, dan kun je onderstaande links gebruiken. De onderstaande speciale acties gelden alleen via de onderstaande links en zijn vaak tijdelijk. Uiteraard mag je deze wel doorsturen naar vrienden of familie. Het gaat om zogenaamde affiliate links. Dit houdt in dat we hiervoor een kleine vergoeding ontvangen. Jij betaalt niks extra's en krijgt in de meeste gevallen zelfs meer als je via ons komt. Super bedankt alvast! Hierdoor kunnen we gratis content blijven aanbieden van het hoogst haalbare niveau voor jou en vele andere geïnteresseerden.

bitvavo-madelon vos

Favoriete Nederlandse Crypto Exchange
(€10 gratis bonus)

Handel, koop, verkoop en bewaar meer dan 180 digitale valuta bij het grootste cryptocurrency handelsplatform van Nederland: Bitvavo met meer dan 1 miljoen klanten. Dit platform is ideaal voor handelaren vanwege het gebruiksgemak en ruim assortiment aan cryptocurrencies. Daarnaast is het kopen en verkopen van crypto's zeer gebruiksvriendelijk.
Met welkomstbonus: €10 gratis via de onderstaande knop


 meer info


Met welkomstbonus €10 gratis Bitcoin

Favo internationale
Crypto exchange (gratis bonussen)

Bybit is een internationale cryptoexchange met meer dan 10 miljoen klanten en meer dan 100 digitale valuta die je kunt traden via spot. Inclusief 24/7 helpdesk. De bewaardienst van crypto en fiat naar crypto wordt voorzien door het Nederlandse geregistreerde SATOS B.V.$50 gratis bitcoin via onderstaande knop bij je eerste storting binnen 7 dagen


 Meer info


$50 gratis bitcoin
Trade Republic aandelen broker etf stocks

Mijn favoriete Europese aandelen broker

(gratis €20 aandelen)

Koop en verkoop jouw Nederlandse, Europese en Amerikaanse aandelen, ETF's en obligaties op een veilige en eenvoudige manier bij Trade Republic. Met miljoenen klanten in Europa is dit een van de grotere aandelen brokers

De spaarplannen zijn commissie vrij en eenmalige transacties kosten altijd €1,-. Tevens krijg je sinds kort 4% rente per jaar op jouw euro saldo.

Trade Republic valt onder het depositogarantiestelsel en garandeert  je euro tegoeden tot een bedrag van €100.000.Nu met €20 gratis aandelen via de code: MADELON20 bij je eerste storting vanaf €300 en 3 transacties.


 meer info
gratis €20 aandelen
saxobank partner madelon vos

Onze favoriete NL aandelen broker

Beleg, koop en verkoop je favoriete aandelen via het betrouwbare en veilige platform van Saxo Bank. Met de slimste tools en heel eenvoudig. Saxo Bank was voorheen Binck Bank.

Met €200 gratis transactietegoed via de onderstaande knop.


 meer info


€200 gratis transactietegoed
tradingview madelon vos partnership

Favo Trading/Analyse Tool
(Test 30 dagen gratis)

TradingView heeft alle trading tools die je nodig hebt om je trades te doen en te delen. Real-time data en browser-based grafieken geven je de mogelijkheid om waar dan ook te traden gezien er geen complexe installaties zijn vereist. Dit is de beste tool die te vinden is voor Technische Analyse.
Test deze tool 30 dagen gratis via de onderstaande knop


 meer info


Test 30 dagen gratis
Nordvpn madelon vos deal actie korting affiliate

Onze favoriete VPN tool
 (4 maanden gratis)

Een VPN (Virtual Private Network) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Als je via een VPN met het internet verbindt, wordt al jouw internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel gestuurd. Je bent hierdoor veiliger, anoniemer en vrijer op het web.
Tijdelijk 4 maanden gratis + tot 69% korting bij een 2-jarig abonnement via de onderstaande knop


 meer info


Tijdelijk 4 maanden gratis
cryptomaan madelon vos hardware wallets

Onze favoriete hardware wallet winkel

Cryptomaan is een crypto hardware webshop, die voornamelijk hardware wallets verkoopt om cryptomunten veilig te bewaren. Middels de chat, mail en telefoon verlenen ze daarnaast support aan mensen die hulp nodig hebben met het installeren of het gebruik van hardware wallets. Via onze community kun je extra korting krijgen bij Cryptomaan als lid zijnde. Zie kanaal #ledenvoordelen.

Wil je affiliate worden?

Heb jij een grote achterban op social media, een toffe website, blog of YouTube kanaal? Word dan affiliate van onze community en cursussen enontvang 30% commissie per verkoop.

 meer info


30% commissie per verkoop.
imu software madelon vos affiliate

Ook zo'n website, cursusplatform of afrekenpagina?

Met Phoenix, Plug &Pay en Huddle maak je in een handomdraai een professionele website, betaalpagina of e-learning/community platform zonder technische kennis en goede support.

Onze favoriete boeken

Wil je meer lezen over de economie, het geldsysteem, bitcoin en traden? Via onderstaande knop zie je welke boeken we aanraden. De pagina wordt regelmatig geupdate.